Laddar Evenemang

KONSERT MED OF CHORUS

fredag 3 april, kl 18.00

Välkommen på AW med dryckesvisor och goda drycker tillsammans med kören Of Chorus.

Of Chorus är en blandad kör med cirka 25 medlemmar i åldrarna 25-40 år som sjunger en blandad repertoar. Kören har utvecklat en förkärlek för dryck och visorna som sjungs till. I denna konsert framför de dryckesvisor till våra mest älskade drycker såsom snaps, öl, vin och punsch. Mellan visorna pratar de om dryckerna och visorna och försöker finna svaret på varför vi dricker och sjunger som vi gör.

Konserten avnjutes med fördel av ett glas i handen!

Konserten börjar kl 18 och håller på ca 45 minuter.

Baren och matsalen har öppet om ni vill äta kvällens husmans eller något annat gott.

Köp 120 KR

Provning

United taste of America

torsdag 26 mars, kl 18.00

Nadja Karlsson, nyss hemkommen från USA, om de senaste kulinariska trenderna (mycket Mellanöstern) och vilka viner som passar till.

Angus Fairhurst

23/10–13/4, 2020

Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. Angus Fairhurst rörde sig obehindrat mellan kollage, fotografi, videoverk, skulptur, måleri, teckning, grafik, musik, installation och animation.

Brunch

På lördagar och söndagar serverar vi vår tolkning av brunch i vår matsal. Ett antal förrätter och huvudrätt samt efterrätt för de som har tid och plats…

Dagens lunch

Dagens lunch med vårt hembakade bröd bakat på mjöl från Warbo kvarn, vårt eget smör samt bubbelvatten serveras måndag-fredag mellan kl 12.00- 15.30.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2020

”Dryckeslandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.