Laddar Evenemang

Konsert med Of Chorus

fredag 1 mars, kl 18.00

Välkommen på AW med dryckesvisor och goda drycker tillsammans med kören Of Chorus.

Of Chorus är en blandad kör med cirka 25 medlemmar i åldrarna 25-40 år som sjunger en blandad repertoar. Kören har utvecklat en förkärlek för dryck och visorna som sjungs till. I denna konsert framför de dryckesvisor till våra mest älskade drycker såsom snaps, öl, vin och punsch. Mellan visorna pratar de om dryckerna och visorna och försöker finna svaret på varför vi dricker och sjunger som vi gör.

Konserten avnjutes med fördel av ett glas i handen!

Konserten börjar kl 18 och håller på ca 45 minuter.

Baren har öppet och här serveras även tilltugg och enklare rätter. Museets restaurang har öppet från kl 18, för bokning klicka här. 

Köp 130 KR

Presentkort

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Absolut Art Collection: Photo

27/4–2/10, 2019

60 fotografiska verk från Absolut Art Collection skapade av 23 internationellt kända konstnärer inom konst- och modefotografi. Variationen är stor, brokig och gränslös.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.