Laddar Evenemang

Konstvisning Angus Fairhurst

fredag 31 januari, kl 14.00

Guidad visning av utställning Angus Fairhurst i konsthallen, samt introduktion till Spritmuseums andra aktuella utställningar, ca. 30 min. Entré betalas på plats.

Angus Fairhurst 
Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. I det tidiga 1990-talet, en tid av ekonomisk kris, skapade de sensation, med en attityd som var både oppositionell och affärsdriven. Följ med på en visning i konsthallen och upptäck Angus Fairhurst och hans verk som har beskrivits som en labyrint av referenser från västerländsk konsthistoria men är i lika hög grad ett undersökande av reklamens och lyxkonsumtionens tveksamma ideal. Läs mer om utställningen här. 

Köp 50 KR

Provning

United taste of America

torsdag 26 mars, kl 18.00

Nadja Karlsson, nyss hemkommen från USA, om de senaste kulinariska trenderna (mycket Mellanöstern) och vilka viner som passar till.

Angus Fairhurst

23/10–13/4, 2020

Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. Angus Fairhurst rörde sig obehindrat mellan kollage, fotografi, videoverk, skulptur, måleri, teckning, grafik, musik, installation och animation.

Brunch

På lördagar och söndagar serverar vi vår tolkning av brunch i vår matsal. Ett antal förrätter och huvudrätt samt efterrätt för de som har tid och plats…

Dagens lunch

Dagens lunch med vårt hembakade bröd bakat på mjöl från Warbo kvarn, vårt eget smör samt bubbelvatten serveras måndag-fredag mellan kl 12.00- 15.30.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2020

”Dryckeslandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.