Laddar Evenemang

Konstvisning – Angus Fairhurst

2019-11-10, kl 15.00

Följ med på en guidad visning av utställning Angus Fairhurst i konsthallen, samt introduktion till Spritmuseums andra aktuella utställningar, ca. 30 min. Entré betalas på plats.

Angus Fairhurst 
Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. I det tidiga 1990-talet, en tid av ekonomisk kris, skapade de sensation, med en attityd som var både oppositionell och affärsdriven. Följ med på en visning i konsthallen och upptäck Angus Fairhurst och hans verk som har beskrivits som en labyrint av referenser från västerländsk konsthistoria men är i lika hög grad ett undersökande av reklamens och lyxkonsumtionens tveksamma ideal. Läs mer om utställningen här. 

Köp 50 KR

Besök museet

Vi har öppet som vanligt. Och det är gott om plats. Vi tar in max 30 personer åt gången i museet.

Restaurangen

Vår restaurang har öppet och erbjuder både lunch och enkla barrätter. Det är gott om plats mellan borden.
Vid vackert väder så öppnar vi vår uteservering. Varmt välkomna.

Baren

Vi har öppet måndag till onsdag kl 10-17, torsdag till lördag från kl 10-19. Vi serverar stärkande drycker för alla upptänkliga behov och smaker och dagens lunch måndag till fredag.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2020

”Dryckeslandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.