Laddar Evenemang

Konstvisning – Angus Fairhurst

2019-11-16, kl 15.00

Guidad visning av utställning Angus Fairhurst i konsthallen, samt introduktion till Spritmuseums andra aktuella utställningar, ca. 30 min. Entré betalas på plats.

Angus Fairhurst 
Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. I det tidiga 1990-talet, en tid av ekonomisk kris, skapade de sensation, med en attityd som var både oppositionell och affärsdriven. Följ med på en visning i konsthallen och upptäck Angus Fairhurst och hans verk som har beskrivits som en labyrint av referenser från västerländsk konsthistoria men är i lika hög grad ett undersökande av reklamens och lyxkonsumtionens tveksamma ideal. Läs mer om utställningen här. 

Köp 50 KR

Provning

Mjölksyrning

tisdag 18 februari, kl 17.30

Du kommer få att testa på att mjölksyra diverse grönsaker själv, ställa alla de frågor du har och även smaka på en mängd av de mjölksyrningar som museets restaurang dagligen använder tillsammans med Viktor Ankarberg.

Angus Fairhurst

23/10–13/4, 2020

Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. Angus Fairhurst rörde sig obehindrat mellan kollage, fotografi, videoverk, skulptur, måleri, teckning, grafik, musik, installation och animation.

Brunch

På lördagar och söndagar serverar vi vår tolkning av brunch i vår matsal. Ett antal förrätter och huvudrätt samt efterrätt för de som har tid och plats…

Dagens lunch

Dagens lunch med vårt hembakade bröd bakat på mjöl från Warbo kvarn, vårt eget smör samt bubbelvatten serveras måndag-fredag mellan kl 12.00- 15.30.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2020

”Dryckeslandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.