Laddar Evenemang

Konstvisning – Angus Fairhurst

söndag 24 november, kl 15.00

Guidad visning av utställning Angus Fairhurst i konsthallen, samt introduktion till Spritmuseums andra aktuella utställningar, ca. 30 min. Entré betalas på plats.

Angus Fairhurst 
Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. I det tidiga 1990-talet, en tid av ekonomisk kris, skapade de sensation, med en attityd som var både oppositionell och affärsdriven. Följ med på en visning i konsthallen och upptäck Angus Fairhurst och hans verk som har beskrivits som en labyrint av referenser från västerländsk konsthistoria men är i lika hög grad ett undersökande av reklamens och lyxkonsumtionens tveksamma ideal. Läs mer om utställningen här. 

Köp 50 KR

Fler tillfällen

Jul på Spritmuseum

Vi serverar vår version av en modern julmåltid. Ett tiotal serveringar i varierande storlek där alla julens smaker får plats.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Provningar för grupper

Spritmuseum erbjuder privata provningar för grupper på flera teman. Våra dryckesprovare är välutbildade och dessutom duktiga pedagoger som vägleder besökarna genom provningen.

Restaurangen

På Spritmuseums restaurang sker allt på inspirationens villkor. Köket styrs av dagsfärska tankar, intryck och upplevelser lika mycket som av säsongerna och de noga utvalda producenterna.

Butiken

Välkommen till Spritmuseums butik! Här finner du ett utbud av varor kopplade till våra utställningar, servetter med nyskrivna snapsvisor, vackra brickor med brännvinskryddor mm.


Visningar

+ Visa mer

Provningar

+ Visa mer