Laddar Evenemang

Konst, bubbel & kärlek

lördag 25 november, kl 15.00

Följ med på en guidad visning av konstutställningen Love x Attraction in Absolut Art Collection. Låt oss berätta om utvalda verk från konstsamlingen Absolut Art Collection på temat kärlek och om Absolut Vodkas framgångsrika och världsberömda reklamkampanjer mellan 1985 och 2004.

Om utställningen

En av Sveriges mest omtalade graffitikonstnärer Blue Carolina Falkholt och den kritikerrosade unga författaren Anna Axfors möts i ett kreativt samarbete, i utställningen Love and Attraction in Absolut Art Collection. Gästkuratorerna har även producerat vinylskivan Love x Attraction.

I utställningen har Blue Carolina Falkholt lyft fram konstverk från samlingen, som i hennes ögon berör maktrelationer och kvinnlig åtrå. Hon har skapat ett eget verk – ett vindlande nät av graffiti som omger konsten.

Anna Axfors utställningstexter vänder ut och in på kärleksrelationen och myten om kärlek som något höljt i ett ljuvt skimmer. I en text liknar hon kärleken vid en grop, att man kan förhålla sig till kärleken på olika sätt. Att kasta sig ner i gropen eller undvika den.

Visningen pågår i cirka 30 minuter. Ett glas bubbel eller alkoholfri hantverksdryck ingår.

Köp 295 KR

Fler tillfällen