Laddar Evenemang

Kransbindning inför första advent – utsålt

2019-11-24, kl 14.00

Kom och bind din egen krans till första advent under ledning av floristen Madeleine Ljungfeldt (Madeleines Trädgård). Madeleine gör Spritmuseums alla juldekorationer, och i år har du möjlighet att lära dig tekniken och ta med dig din vackra krans hem.

Du får även ett glas varm glögg och tilltugg. I priset ingår även entrén till  utställningen ”Julens kryddor” och museets övriga utställningar.
Välkommen till julens mysigaste uppstart!

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Provning

Champagnemässa kl 11-17 #

lördag 18 januari, kl 11.00

Möt några av Frankrikes mest spännande champagnehus och provsmaka deras drycker på en minimässa. Välj mellan fler än 20 olika sorters champagne, många av dem säljs inte på Systembolaget.

Brunch

På lördagar och söndagar serverar vi vår tolkning av brunch i vår matsal. Ett antal förrätter och huvudrätt samt efterrätt för de som har tid och plats…

Angus Fairhurst

23/10–13/4, 2020

Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. Angus Fairhurst rörde sig obehindrat mellan kollage, fotografi, videoverk, skulptur, måleri, teckning, grafik, musik, installation och animation.

Matsalen

Välkommen till matsalen på Spritmuseum. Här serverar vi vår version av en samtida måltid. Essensen av det tidigare upplevda, dagsfärska tankar och drömmar om den tid som komma skall.

Baren

I museets entré ligger även Baren, Vi har öppet måndag till onsdag kl 10-17, torsdag till lördag från kl 10 till ca kl 21.

Punsch

Varm eller kall Punschens historia i Sverige har sin början i mitten av 1700-talet.