Laddar Evenemang

Kransbindning inför första advent – utsålt

2019-11-24, kl 14.00

Kom och bind din egen krans till första advent under ledning av floristen Madeleine Ljungfeldt (Madeleines Trädgård). Madeleine gör Spritmuseums alla juldekorationer, och i år har du möjlighet att lära dig tekniken och ta med dig din vackra krans hem.

Du får även ett glas varm glögg och tilltugg. I priset ingår även entrén till  utställningen ”Julens kryddor” och museets övriga utställningar.
Välkommen till julens mysigaste uppstart!

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Digitalt Julbord

I år erbjuder vi digitalt julbord, också. Med Spritmuseums digitala julbord får ni allt ni behöver, utom möjligen de där stela kramarna i början av kvällen (och de lite mjukare på slutet).

Vinlandet Sverige

VIN

18/11–31/10, 2021

Välkommen till vinlandet Sverige! Här berättar vi om den svenska vinproduktionen, tittar tillbaka på historiska drycker och lär oss ett och annat i Nadja Trendspanar.

Glögg

En svensk jultradition med anor från medeltiden. Läs mer om vår populära juldryck – Glögg.

Jul på Spritmuseum

Börja din jul på Spritmuseum.
För oss är julen en av de käraste högtiderna på året. Julmenyn serveras från 19 november.

The Party is Over

10/10–31/3, 2021

Höstens konstutställning på Spritmuseum tar oss tillbaka till 80- och 90-talen i New York, till en era som inleddes i en anda av nyfunnen öppenhet tills AIDS-epidemin började släcka unga liv i tusental, med en sällan skådad backlash som följd. Men vi möter även styrkan i HBTQI+ rörelsens motreaktion.


Provningar

+ Visa mer