Laddar Evenemang

Kransbindning inför första advent

söndag 24 november, kl 14.00

Kom och bind din egen krans till första advent under ledning av floristen Madeleine Ljungfeldt (Madeleines Trädgård). Madeleine gör Spritmuseums alla juldekorationer, och i år har du möjlighet att lära dig tekniken och ta med dig din vackra krans hem.

Du får även ett glas varm glögg och tilltugg. I priset ingår även entrén till  utställningen ”Julens kryddor” och museets övriga utställningar.
Välkommen till julens mysigaste uppstart!

Köp 750 KR

Jul på Spritmuseum

Vi serverar vår version av en modern julmåltid. Ett tiotal serveringar i varierande storlek där alla julens smaker får plats.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Provningar för grupper

Spritmuseum erbjuder privata provningar för grupper på flera teman. Våra dryckesprovare är välutbildade och dessutom duktiga pedagoger som vägleder besökarna genom provningen.

Restaurangen

På Spritmuseums restaurang sker allt på inspirationens villkor. Köket styrs av dagsfärska tankar, intryck och upplevelser lika mycket som av säsongerna och de noga utvalda producenterna.

Butiken

Välkommen till Spritmuseums butik! Här finner du ett utbud av varor kopplade till våra utställningar, servetter med nyskrivna snapsvisor, vackra brickor med brännvinskryddor mm.


Visningar

+ Visa mer

Provningar

+ Visa mer