Laddar Evenemang
Om kvinnliga incels

Samtal: Om kvinnliga incels

fredag 8 mars, kl 18.00

Med anledning av kvinnodagen så diskuterar Bianca Meyer, Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Anna Axfors den kvinnliga incelen och försöker komma på en lösning för henne.

Den kvinnliga incelen är ungefär som den manliga men istället för sexbrist lider hon av kärleksbrist. Det spelar ingen roll hur vacker eller framgångsrik hon är, hon möter ändå bara kanske-män som nekar henne en riktig relation. Hon ”jobbar” på sig själv i förhoppningen att det bara är hon som är problemet, men det funkar inte. Till och med algoritmerna på Instagram har förstått att hon är en kvinnlig incel, och de inspirerande citaten drar henne bara djupare ner i ett träsk av bitterhet.

Anna Axfors är bland annat aktuell i Spritmuseums pågående konstutställning Love x Attraction. I utställningens texter vänder hon ut och in på kärleksrelationer och myter om kärlek.

18.00 – 19.00 i konsthallen på Spritmuseum.
I biljetten ingår samtalet, dryck och entré till utställningen.

Eventet är fullbokat!

Köp 195 KR

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!

market debut spritmuseum djurgården

På Gång

Vårens stora konsthelg på Djurgården

fredag 17 maj, kl 15.00 - söndag 19 maj, kl 17.00

Se hit alla konstintresserade! Den 17–19 maj är det konstmässa och Market Art Fair riktar strålkastarna mot det senaste inom nordisk konst. Välkommen till Djurgårdens stora konsthelg!

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss lördagen den 25 maj och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.


Provningar

+ Visa mer