Laddar Evenemang
Kvinnliga vinmakare

Kvinnliga vinmakare och spännande viner

2023-09-28, kl 18.00

På kvinnodagen den 8 mars lanserade vi vår nya provning ”Kvinnliga vinmakare och spännande viner”. Den sålde slut på en gång. Nu kör vi igen en kväll med viner från olika delar av världen och som har en viktig sak gemensamt – de är alla producerade av kvinnor. Det är en provning som ligger vår dryckesexpert Nadja Karlsson extra varmt om hjärtat.

Nadja besöker ofta spännande vingårdar där kvinnor gör avtryck i vinvärlden, trots att vinindustrin är och har länge varit mansdominerad.

Under denna provning kommer Nadja att ta med dig på en spännande resa. Först besöker ni Sicilien och Mosel, därefter tittar ni tittar ni västerut, närmare bestämt mot Sydamerika och den intressanta vinutvecklingen som sker där.

Missa inte den här provningen och låt dig inspireras av spännande viner och bubblande vin som de alla producerats av kvinnor.

Välkomna
Fri entré till våra utställningar ingår i priset

Köp 595 KR

Om kvinnliga incels

På Gång

Samtal: Om kvinnliga incels

fredag 8 mars, kl 18.00

Med anledning av kvinnodagen, fredagen den 8 mars, så diskuterar Bianca Meyer, Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Anna Axfors den kvinnliga incelen och försöker komma på en lösning för henne.