Laddar Evenemang

Liveprovning – utsålt

2020-12-06, kl 16.00

Spritmuseums dryckesexpert Nadja Karlsson gästar ännu en gång Spritpodden för en digital spritprovning.

Dagens tema är Årets juldrycker från småskaliga destillerier. Pierre och Oskar kommer, tillsammans med Nadja, att behandla drycker som snaps, glögg, punsch och juldrycker med gin-smaker som utan tvekan är årets största sprit-trend.

Vi har drycker från Norrland till Skåne och troligtvis kommer du presenteras för flertalet drycker du aldrig förr hört talas om. Du kommer dessutom få reda på en hel del om destillerierna som producerar dessa drycker.

MEDVERKA
Logga in med mobil, dator, surfplatta eller TV och ta del av detta äventyr. Eftersom provningen är livesänd, går det att ställa frågor under provningens gång.

Klicka här för att komma till provningen.

Om ni önskar köpa dryckerna i förhand och vara med oss i realtid så har vi listat dryckerna nedan. Det går precis lika bra att hänga med utan dryckerna tillhanda.

Följande drycker kommer att provas under sändningen:

 

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Provning

Mode & mat

onsdag 22 september, kl 17.30

Börja med ett glas bubbel och en guidade tur av modeutställningen Fashion Cocktail och avsluta med en tre rätters middag i matsalen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se