Laddar Evenemang

Liveprovning – utsålt

2020-12-06, kl 16.00

Spritmuseums dryckesexpert Nadja Karlsson gästar ännu en gång Spritpodden för en digital spritprovning.

Dagens tema är Årets juldrycker från småskaliga destillerier. Pierre och Oskar kommer, tillsammans med Nadja, att behandla drycker som snaps, glögg, punsch och juldrycker med gin-smaker som utan tvekan är årets största sprit-trend.

Vi har drycker från Norrland till Skåne och troligtvis kommer du presenteras för flertalet drycker du aldrig förr hört talas om. Du kommer dessutom få reda på en hel del om destillerierna som producerar dessa drycker.

MEDVERKA
Logga in med mobil, dator, surfplatta eller TV och ta del av detta äventyr. Eftersom provningen är livesänd, går det att ställa frågor under provningens gång.

Klicka här för att komma till provningen.

Om ni önskar köpa dryckerna i förhand och vara med oss i realtid så har vi listat dryckerna nedan. Det går precis lika bra att hänga med utan dryckerna tillhanda.

Följande drycker kommer att provas under sändningen:

 

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Dagens lunch

Dagens lunch med vårt hembakade bröd, bakat på mjöl från Warbo kvarn, vårt eget smör samt bubbelvatten serveras onsdag-fredag från kl 11.30.

Vinlandet Sverige

VIN

18/11–31/10, 2021

Välkommen till vinlandet Sverige! Här berättar vi om den svenska vinproduktionen, tittar tillbaka på historiska drycker och lär oss ett och annat i Nadja Trendspanar.

The Party is Over

10/10–18/4, 2021

Höstens konstutställning på Spritmuseum tar oss tillbaka till 80- och 90-talen i New York, till en era som inleddes i en anda av nyfunnen öppenhet tills AIDS-epidemin började släcka unga liv i tusental, med en sällan skådad backlash som följd. Men vi möter även styrkan i HBTQI+ rörelsens motreaktion.