Laddar Evenemang
Ljuvliga viner från Loire, på Spritmuseum, Djurgården

Ljuvliga viner från Loire

torsdag 4 juli, kl 18.00

Ljuvliga Loire!

Längs med floden Loire ligger Val de Loire – Frankrikes största vindistrikt. Att området är så stort gör också att det blivit det mest varierade, och här produceras i princip alla sorters viner. Jordmånen, klimatet och temperaturen varierar i regionen som sträcker sig från kust till inland, och gör det möjligt för stor variation även i vinerna. Från Loire kan du hitta viner som är stilla och mousserande, torra och söta, röda, vita och rosé.

Eva Karlsson är föreläsare och vinexpert – och dessutom en riktig frankofil. Tillsammans får ni smaka er igenom Loiredalens bredd och njuta av viner gjorda på några av regionens främsta druvor.

Skål och välkomna!

Fri entré till våra utställningar ingår i biljettpriset.

Köp 595 KR

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!