Laddar Evenemang
Ljuvliga viner från Loire, på Spritmuseum, Djurgården

Ljuvliga viner från Loire

lördag 30 mars, kl 15.00

Ljuvliga Loire!

Längs med floden Loire ligger Val de Loire – Frankrikes största vindistrikt. Att området är så stort gör också att det blivit det mest varierade, och här produceras i princip alla sorters viner. Jordmånen, klimatet och temperaturen varierar i regionen som sträcker sig från kust till inland, och gör det möjligt för stor variation även i vinerna. Från Loire kan du hitta viner som är stilla och mousserande, torra och söta, röda, vita och rosé.

Eva Karlsson är skådespelare,  föreläsare och vinexpert – och dessutom en riktig frankofil. Tillsammans får ni smaka er igenom Loiredalens bredd och njuta av viner gjorda på några av regionens främsta druvor.

Skål och välkomna!

Fri entré till våra utställningar ingår i biljettpriset.

Köp 595 KR

Fler tillfällen

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!