Laddar Evenemang
market debut spritmuseum djurgården

Vårens stora konsthelg på Djurgården

fredag 17 maj, kl 15.00 - söndag 19 maj, kl 17.00

17–19 maj öppnar konstmässan Market Art Fair upp dörrarna på Liljevalchs konsthall och Spritmuseum, för att bjuda in till en konstupplevelse med närmare 100 av Nordens mest spännande konstnärer.

På Spritmuseum visas för andra året i rad Market Debut, där åtta gallerier visar unga konstnärer från den nordiska konstscenen. Ett exempel på konstnär som ställer ut är Amanda Karlsson, på bilden, från Galleri Helle Knudsen.

Tips från mässans VD Sara Berner Bengtsson

— Jag föreslår att man börjar på Market Debut på Spritmuseum och sedan promenerar längs vattnet till Liljevalchs. På mässan skulle jag passa på att prata med några av konstnärerna på plats, annars är galleristerna mer än glada att få berätta om det som visas. Vill man hellre bara gå runt och njuta av konsten går det naturligtvis också alldeles utmärkt.

Öppettider
Maj 17 – Fredag 15:00 – 19:00
Maj 18 – Lördag 11:00 – 18:00
Maj 19 – Söndag 11:00 – 17:00

Läs mer här 

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!

På Gång

Scensamtal: Fylla bland kultureliten

fredag 26 april, kl 18.00

Fredagen den 26 april! Karin Mamma Andersson är Sveriges största konstnär. Anna Axfors och Elis Monteverde Burrau är poeter och alkoholromantiker. Några dagar innan Valborg – den dag då flest ungdomar begår sin alkoholdebut – samlas de på Spritmuseum för att prata om hur det dricks i de fina salongerna. Går det att vara nykter och hålla på med kultur? Är mingel ett jobb? Kan man skriva full? Står man ut med att skapa nykter? Hur gör man för att vara vid sina sinnens fulla bruk – oavsett alkoholhalt?

market debut spritmuseum djurgården

På Gång

Vårens stora konsthelg på Djurgården

fredag 17 maj, kl 15.00 - söndag 19 maj, kl 17.00

Se hit alla konstintresserade! Den 17–19 maj är det konstmässa och Market Art Fair riktar strålkastarna mot det senaste inom nordisk konst. Välkommen till Djurgårdens stora konsthelg!

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss lördagen den 25 maj och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.


På gång

+ Visa mer

Provningar

+ Visa mer