Laddar Evenemang

Mässa med julens drycker

2019-11-30, kl 11.00

Prova brännvinsglögg, kryddat blåbärsvin, spännande julöl och ingefärssnaps!

Nu har du möjlighet att testa öl, snaps och glögg med både historiska toner och nyskapande smaker på en unik dryckesmässa.

Vi har bjudit in flera små dryckesproducenter som erbjuder smakprover från både julens drycker men även punsch och gin.

5 smakprovsbiljetter ingår i priset.

Medverkande producenter:
Norrtelje bränneri, Tevsjö bränneri, Sommarströms, Rålunds viner samt Värmdö Bryggeri.

Mässan är mellan kl 11-16 och ni kommer när det passar.
Inga föreläsningar men passa på att besöka museets aktuella utställningar, En kryddad jul, Spritlandet Sverige och konstutställningen Angus Fairhurst.

Köp 250 KR

Provning

United taste of America

torsdag 26 mars, kl 18.00

Nadja Karlsson, nyss hemkommen från USA, om de senaste kulinariska trenderna (mycket Mellanöstern) och vilka viner som passar till.

Angus Fairhurst

23/10–13/4, 2020

Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. Angus Fairhurst rörde sig obehindrat mellan kollage, fotografi, videoverk, skulptur, måleri, teckning, grafik, musik, installation och animation.

Brunch

På lördagar och söndagar serverar vi vår tolkning av brunch i vår matsal. Ett antal förrätter och huvudrätt samt efterrätt för de som har tid och plats…

Dagens lunch

Dagens lunch med vårt hembakade bröd bakat på mjöl från Warbo kvarn, vårt eget smör samt bubbelvatten serveras måndag-fredag mellan kl 12.00- 15.30.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2020

”Dryckeslandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.