Laddar Evenemang
Spritmuseums unika ”MasterClass Gin

Master Class i Gin – 3 april – utsålt

onsdag 3 april, kl 18.00

Ginens popularitet har ökat stadigt under de senaste åren. Idag finns uppskattningsvis cirka 8 000 olika varianter på marknaden. Nu får du chansen att fördjupa dig i drycken, under ledning av en rutinerad branschutbildare. Dessutom får du lära dig att blanda gindrinkar som kommer att få dina gäster att tappa hakan.

Spritmuseums MasterClass Gin erbjuder ett unikt tillfälle för dig som vill förlora dig i gin-världen. Här får du lära dig mer om tillverkning, klassificering och om skillnaderna mellan olika ginstilar. Utöver en objektiv provning, där du får möjlighet att på djupet pröva dig fram under professionell vägledning, kommer du även att få lära dig sex olika klassiska drinkrecept.

MasterClass Gin leds av spritsommelier och utbildare Hans Bihl, en av Europas få handledare med W.S.E.T.* Level 3 Spirits Awards. Hans har genomfört tusentals utbildningar för branschpersoner, och startat flera barutbildningar (bl a YH-utbildningen International Bar Manager). Han har också tjänstgjort som kreativ ledare på Restaurangakademien, blivit Årets branschförbättrare på BCA-galan samt arbetat med hundratals olika varumärken.

I provningen ingår ett kurskompendium och en generös goodie bag för dig som vill ta dina gin-kunskaper till nästa nivå.

STÄLL DIG PÅ VÄNTELISTAN – HÄR!

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!