Laddar Evenemang

En helkväll på Spritmuseum

onsdag 6 oktober, kl 17.30

En helkväll på Spritmuseum
Välkommen till en alldeles särskild helkväll på Spritmuseum, med svenska drycker i fokus. Vi börjar med ett glas bubbel och visning av modeutställningen Fashion Cocktail. Därefter serveras en trerättersmiddag i matsalen, med smaker från det nordiska köket. Till maten kan du välja spännande hantverksdrycker från hela landet – allt från öl och cider till vin, gin och whisky. I helkvällspaketet ingår entré till museet, visning, ett glas bubbel samt förrätt , huvudrätt och efterträtt.

Dryck betalas på plats.

Köp 700 KR

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se