Laddar Evenemang

Nadjas New York

lördag 10 augusti, kl 15.00

Om hela världen hade haft en huvudstad, så skulle det vara New York. Det är staden mitt emellan Amerika och Europa – och nu kan du följa med Nadja Karlsson dit för en kväll.
Inspirerad av Spritmuseums utställning True Crime gör hon en resa på båda sidor av lagen i staden som aldrig sover.

Under provningens 90 minuter få du reda på vad som egentligen dracks på förbudstidens hemliga lönnkrogar, och smaka på en stad som bjuder på så mycket mer än eleganta drinkar och kraftiga sängfösare.
Det blir en spännande resa – och när den är slut vet du kanske varför till och med en klassisk bordeauxdruva trivs så bra i New York.

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat om mat & dryck. Med henne är en provning alltid mer än bara en provning, och resan till New York liknar ingenting hon har gjort förut.

Cheers and välkomna!

Entré till museet ingår i priset.

Köp 595 KR

Fler tillfällen

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!