Laddar Evenemang

Nadjas New York

2023-11-30, kl 18.00

Om hela världen hade haft en huvudstad, så skulle det vara New York. Det är staden mitt emellan Amerika och Europa – och nu kan du följa med Nadja Karlsson dit för en kväll! Inspirerad av Spritmuseums nya utställning True Crime gör hon en resa på båda sidor av lagen i staden som aldrig sover.

Du får veta vad de egentligen drack på förbudstidens hemliga lönnkrogar, och smaka på en stad som bjuder på så mycket mer än bara eleganta drinkar och kraftiga sängfösare. Det blir en spännande resa – och när den är slut vet du kanske varför till och med en klassisk bordeauxdruva trivs lika bra som resten av världen i New York?

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om mat & dryck. Med henne är en provning alltid mer än bara en provning – det har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp, och resan till New York liknar ingenting hon har gjort förut.

Välkomna!

Köp 595 KR

Fler tillfällen

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!