Laddar Evenemang
Eva Karlsson

Naturviner

onsdag 27 mars, kl 19.00

Vad är naturvin!?

Definitionen är inte kristallklar, och det är oftast inte vinet heller. Men sammanfattningsvis kan man säga att naturvin görs utan onödiga tillsatser, på naturlig väg – på samma sätt som de allra tidigaste vinerna i mänsklighetens historia. Innan människan lärde sig att tillsätta jäst, kontrollera temperatur och addera smakämnen fick de jästa druvorna själva bestämma smaken. Metoden har alltså lång tradition, även om det känns som det senaste i vinvärlden just nu.

Den inte helt lätta frågan ”vad är naturvin?” besvaras helt enkelt bäst med en doft- och smakresa. Eva Karlsson, dryckesexpert, skådespelare och föreläsare, går igenom grunderna i tekniken, smaken och historien.
Välkomna på en spännande provning där vinet smakar precis som det ska göra – och alltid har gjort.

Varmt välkomna!

Fri entré till museets utställningar ingår i priset.

Köp 595 KR

Fler tillfällen

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!