Laddar Evenemang
Eva Karlsson

Naturviner

lördag 27 april, kl 15.00

Vad är naturvin!?

Definitionen är inte kristallklar, och det är oftast inte vinet heller. Men sammanfattningsvis kan man säga att naturvin görs utan onödiga tillsatser, på naturlig väg – på samma sätt som de allra tidigaste vinerna i mänsklighetens historia. Innan människan lärde sig att tillsätta jäst, kontrollera temperatur och addera smakämnen fick de jästa druvorna själva bestämma smaken. Metoden har alltså lång tradition, även om det känns som det senaste i vinvärlden just nu.

Den inte helt lätta frågan ”vad är naturvin?” besvaras helt enkelt bäst med en doft- och smakresa. Eva Karlsson, dryckesexpert och föreläsare, går igenom grunderna i tekniken, smaken och historien. Välkomna på en spännande provning där vinet smakar precis som det ska göra – och alltid har gjort.

Varmt välkomna!

Fri entré till museets utställningar ingår i priset.

Köp 595 KR

Fler tillfällen

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!