Laddar Evenemang

Öl och ost i kombination – utsålt

torsdag 18 april, kl 18.00

Kan man verkligen dricka öl till ostbrickan? Klart man kan, men det finns nästan 3 000 beskrivna ölstilar kan det vara svårt att välja de bästa kombinationerna. Under provningen guidar Oskar er genom ett antal olika ölstilar, allt för att svara på den eviga frågan, vilken öl passar bäst till osten?

Oskar Henriksson är forskaren som tröttande på fiskar och bestämde sig för att hänge sig åt vin, öl, mat och kombinationer. Han rör sig framförallt i gränslandet mellan mat och dryck.

Köpt biljett återlöses ej men biljetten gäller även som entré till Spritmuseums utställningar. Provningen pågår i ca 90 minuter.

Om ni bokar bord i vår fina restaurang efter provningen ger vi er 20% rabatt på våra menyer. Ange ert bokningsnummer för provningen i samband med bordsreservationen. För att komma till restaurangens menyer och bokning, https://spritmuseum.se/restaurangen/boka-bord/

P.S. Det finns även möjlighet till lättare förtäring, fast och flytande i vår bar, före och efter provningen.

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Besök museet

Museet öppnar kl 10 utom på söndagar då vi öppnar kl 12. Vår kritikerrosade restaurang öppnar kl 12 dagligen.
Avvikande öppettider: 16/8: 10–18, 24/8: 10–18, 1/9: 10-15:30

Spritlandet Sverige

1/1–31/12, 2019

”Spritlandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.