Laddar Evenemang

Öl till grillat – utsålt

2019-07-11, kl 18.00

ÖL VID GRILLEN
eller 
Börja med att grilla Nadja Karlsson.

Vad hon inte vet om drycker vid grillen är inte värt att veta. Hennes kunskaper om människor som flockas vid grillen är ännu större. Hur det idag ställs helt andra krav på värden än tidigare. Att man inte bara slänger på diverse köttbitar på gallret – och majskolvar till de som inte äter kött. Att man inte bara kyler en halv låda öl att dricka till (ur flaskan). Eller korkar upp röda fruktbomber för att kompensera för de frånvarande gröna rätterna. Nej, alla skall trivas vid grillen. Och alla skall beröras av en viss . . . elegans. Nadja serverar tre utsökta smakprover av olika karaktär (kött/vegetariskt/överraskning). Viskande förmedlar hon Maillard-reaktionerna. Tips: Sommaren är lång. Gå på båda provningarna.

Vill du även testa vin till grillat, se 19 juli

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Nadjas introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp.

Köpt biljett återlöses ej men biljetten gäller även som entré till Spritmuseums utställningar.  Provningen pågår i ca 90 minuter.

Det finns goda drycker och härliga maträtter på vår brygga om ni vill äta innan eller efter provningen.

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Provning

Mode & mat

onsdag 22 september, kl 17.30

Börja med ett glas bubbel och en guidade tur av modeutställningen Fashion Cocktail och avsluta med en tre rätters middag i matsalen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se