Laddar Evenemang

Orangeviner & isterband – utsålt

2023-08-04, kl 18.00

De senaste åren har orangevin blivit en snackis inom vinvärlden. I den här provningen analyserar vår dryckesexpert Nadja Karlsson vinet närmare och går tillbaka i historien till Georgien, där allting började. Nadja är som vanligt nyfiken på olika smaker och kommer därför att bjuda dig på isterband under resans gång. Är det en oslagbar kombination?

Varmt välkomna till denna nya och spännande provning.

I biljettpriset ingår fri entré till alla våra utställningar (konst, ölutställning och Spritlandet Sverige).

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!