Laddar Evenemang

Punsch

söndag 2 februari, kl 14.00

Redan på 1700-talet började svenskarna dricka punsch. Ingredienserna, som kom till Sverige med Ostindiefararna, var exklusiva och exotiska.
När sedan vinhandlaren Cederlund kom på att man kunde tappa punschen på flaska var succén här för att stanna.
Punschen dracks från slott till koja, på ångfartyg och i studentnationer. Man firade en lyckad jakt, skålade in brödraskap och såklart serveras det till torsdagsärtorna. Den gyllengula drycken förekommer i flera sånger och dikter av välkända diktare och författare.

I vår punschprovning tar Cilla Wahlgren från Norrtelje Brenneri oss på en liten tur i historien. Vi provar tre olika punsch och vilka smaker man kan kombinera punschen med.

 

Köp 350 KR

Brygga & Berså

Bryggan och Bersån är öppna. Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Här serveras en spännande sommarmeny dagligen från kl 12.
Öppet om vädret tillåter.

Restaurangen

Vår restaurang har flyttat ut till Bryggan och Bersån som har öppet dagligen från kl 12. Det är gott om plats mellan borden. Varmt välkomna.

Provning

Sommarbubbel

lördag 25 juli, kl 14.00

Eva Karlsson har valt fyra helt olika sorter och prisklasser, som passar extra bra i sommar, för att avgöra vad vi tycker bäst om – och vad som kan passa till.


Provningar

+ Visa mer