Laddar Evenemang

Värd på bryggan: Qvänum Mat & Malt

2019-06-01, kl 12.00

Öl & brännvin från gården

Qvänum Mat & Malt är bryggeriet och bränneriet som huserar i ladugården på Gategården, mitt på Varaslätten och den 1 juni kommer de till Stockholm och tar över värdskapet på Spritmuseum Brygga.

Lantmästarna Claes och Annica Wernersons passion för god mat och dryck har följt med in i bryggeriet och bränneriet. När en ny ölsort utvecklas, utgår de ofta från en maträtt som den ska passa till.

På Qvänum Mat & Malt tillverkas öl och brännvin på ett hantverksmässigt och hållbart sätt med inriktning på lokala råvaror. All el kommer från sol-, vind- och vattenkraft. Bryggeriet och destilleriet värms upp med biobränsle.
Råvaror som spannmål, malt och humle hämtas helst från närområdet och största delen är ekologiskt. Några tillsatser används inte och vattnet är från egen brunn. Läs mer om producenten här www.qmm.se.

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Provning

Mode & mat

onsdag 22 september, kl 17.30

Börja med ett glas bubbel och en guidade tur av modeutställningen Fashion Cocktail och avsluta med en tre rätters middag i matsalen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se