Laddar Evenemang

Värd på bryggan: Qvänum Mat & Malt

lördag 1 juni, kl 12.00

Öl & brännvin från gården

Qvänum Mat & Malt är bryggeriet och bränneriet som huserar i ladugården på Gategården, mitt på Varaslätten och den 1 juni kommer de till Stockholm och tar över värdskapet på Spritmuseum Brygga.

Lantmästarna Claes och Annica Wernersons passion för god mat och dryck har följt med in i bryggeriet och bränneriet. När en ny ölsort utvecklas, utgår de ofta från en maträtt som den ska passa till.

På Qvänum Mat & Malt tillverkas öl och brännvin på ett hantverksmässigt och hållbart sätt med inriktning på lokala råvaror. All el kommer från sol-, vind- och vattenkraft. Bryggeriet och destilleriet värms upp med biobränsle.
Råvaror som spannmål, malt och humle hämtas helst från närområdet och största delen är ekologiskt. Några tillsatser används inte och vattnet är från egen brunn. Läs mer om producenten här www.qmm.se.

Snapsvisor

Gillar du att sjunga snapsvisor? Här kan du ladda hem färdiga sånghäften till sommarens alla fester, från midsommar till kräftskivan.

Absolut Art Collection: Photo

27/4–2/10, 2019

60 fotografiska verk från Absolut Art Collection skapade av 23 internationellt kända konstnärer inom konst- och modefotografi. Variationen är stor, brokig och gränslös.

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.