Laddar Evenemang

Rieslingfredag – utsålt

fredag 26 januari, kl 18.00

Riesling , Riesling och mera Riesling.
Riesling som odlas i Alsace, Tyskland och Österrike och kanske på några fler ställen i världen, vet ni var? Ni kanske till och med kommer att få blindprova..
Vi provsmakar, får tips och reder ut begrepp och trender tillsammans med Nadja. Provningen pågår i ca 90 minuter.

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Hennes introduktioner till de provningar hon håller i har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp.

Varmt välkomna!
Fri entré till museet ingår i priset ( värde 140 kr)

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!