Laddar Evenemang

Singles day med lunch – utsålt

söndag 11 november, kl 13.00

Söndag den 11 november är det Singles Day, fenomenet från Kina som nu kommit till Sverige. Finns det något bättre  ställe att fira din singelstatus än på ett spritmuseum! Spritmuseum öppnar upp portarna och bjuder in singlar till en eftermiddag av champagneprovning, lunch och mingel.

Dagen till ära har bubbelambassadören Jeremy Piras tagit plats vid Dryckeslabbet och korkar upp bubbel. I biljetten ingår två smakprover. Provsmakningen i Dryckeslabbet pågår mellan kl 13-16.

Spritmuseum restaurang med Petter Nilsson i täten och hans team bjuder sen in till lunch i matsalen. Besökare kan förvänta sig ett unikt lunchpaket framtagen dagen till ära med fokus på community style dining. Lunchen börjar kl 14.

I priset om 540 kr ingår entré till Spritmuseum, två sorters champagne samt en tvårätters lunch.

 

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

En Kryddad Jul

14/11–13/1, 2019

Boka in en sinnlig vandring på Stockholms mest väldoftande utställning ”En Kryddad Jul – Julens drycker & smaker”.

Presentkort

Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Matsal

Välkommen till matsalen på Spritmuseum. Här serverar vi vår version av en samtida måltid. Essensen av det tidigare upplevda, dagsfärska tankar och drömmar om den tid som komma skall.