Laddar Evenemang

SM i snapsvisor – utsålt

2019-10-05, kl 13.00

SM i nyskrivna snapsvisor

Lyssna på årets finalister, skriv din egen snapsvisa på ett givet tema och given melodi och njut av höstens roligaste tävling och Byggets goda silltallrik.

När: Lördag 5 oktober kl 13 till ca 15.15. Dörrarna öppnas kl 12.30.
Var: Bygget, Norrlandsgatan 11, Stockholm. Mellan Kungsträdgården och Mood-galleriena.
Pris: 600 kr inkl matig silltallrik, starköl, snaps, kaffe och kaka. 530 kr exkl starköl och snaps.

Har ni önskemål om att ni vill sitta tillsammans med andra gäster, maila helen.ericsson@spritmuseum.se om detta.

Biljetterna släpps kl 12.00 och tog slut kl 12.04. Grattis till era alla som fått biljetter. Ni som inte hann köpa biljetter, maila helen.ericsson@spritmuseum.se så skriver hon upp er på kölista.

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Provning

Mjölksyrning

tisdag 18 februari, kl 17.30

Du kommer få att testa på att mjölksyra diverse grönsaker själv, ställa alla de frågor du har och även smaka på en mängd av de mjölksyrningar som museets restaurang dagligen använder tillsammans med Viktor Ankarberg.

Angus Fairhurst

23/10–13/4, 2020

Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. Angus Fairhurst rörde sig obehindrat mellan kollage, fotografi, videoverk, skulptur, måleri, teckning, grafik, musik, installation och animation.

Brunch

På lördagar och söndagar serverar vi vår tolkning av brunch i vår matsal. Ett antal förrätter och huvudrätt samt efterrätt för de som har tid och plats…

Dagens lunch

Dagens lunch med vårt hembakade bröd bakat på mjöl från Warbo kvarn, vårt eget smör samt bubbelvatten serveras måndag-fredag mellan kl 12.00- 15.30.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2020

”Dryckeslandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.