Laddar Evenemang

Spanska viner – utsålt

torsdag 16 maj, kl 18.00

NADJA TAR PULSEN PÅ SPANIEN
eller
Har du också tröttnat på Italien?

Nadja Karlsson besökte sin första vingård år 1998. Det var i södra Spanien och den sista biten färdades hon med åsna. Nuförtiden sveper autostradan förbi vinstockarna, men det betyder inte att vinet blivit sämre med åren. Snarare tvärtom enligt Nadja. Spanjorerna har tagit nya intressanta tag – man kan till och med tala om en andra vår – men med åsnans ena hov i det gamla. Både Rioja och Priorato (söder om Barcelona) har idag högsta DOC-certifieringen – vilket kommer att bekräftas på provningen. Därtill utlovar Nadja något från Galicien vid Atlantkusten och säkerligen också något för andra blåhåriga damer än hon själv.

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Nadjas introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp.

Köpt biljett återlöses ej men biljetten gäller även som entré till Spritmuseums utställningar.  Provningen pågår i ca 90 minuter.

Om ni bokar bord i vår fina restaurang efter provningen ger vi er 20% rabatt på våra hela menyer. Ange ert bokningsnummer för provningen i samband med bordsreservationen.
För att komma till restaurangens menyer och bokning, https://spritmuseum.se/restaurangen/boka-bord/

P.S. Det finns även möjlighet till lättare förtäring, fast och flytande i vår bar, före och efter provningen.

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Snapsvisor

Gillar du att sjunga snapsvisor? Här kan du ladda hem färdiga sånghäften till sommarens alla fester, från midsommar till kräftskivan.

Absolut Art Collection: Photo

27/4–2/10, 2019

60 fotografiska verk från Absolut Art Collection skapade av 23 internationellt kända konstnärer inom konst- och modefotografi. Variationen är stor, brokig och gränslös.

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.