Laddar Evenemang

Spritdoftande sagostund

lördag 4 februari, kl 13.00

Välkomna på en spännande och whiskydoftande sagostund på Spritmuseum.

Författaren Hasse Nilsson kommer till oss och tar oss med på en hisnande resa in djupt in i whiskyhistoriens kittlande labyrinter. I sin senaste bok ”Historier jag har hört i Skottland” samlar han några av de mest fascinerande berättelserna. De handlar om allt från förslagna bedragare till makalösa entreprenörer, från spöken i lagerhusen till bedagade nattklubbsdansöser, från skojare och fifflare till hedersamma män och kvinnor som alla var för sig bidragit till och förändrat dryckeshistorien.

”Historier jag har hört i Skottland” har varit en stor försäljningssuccé och har tilldelats Gourmand Awards som de svenska förlagens representant i VM där världens bästa/vackraste  mat- och dryckesböcker koras. Självfallet finns möjlighet att köpa ett signerat exemplar av boken till specialpris efter provningen.

Hasse Nilsson är vår mesta whiskyskribent och känd som en karismatisk och underhållande provninsgledare, han är dessutom flerfaldig svensk mästare i nyskrivna snapsvisor som anordnas varje år av Spritmuseum.

Vi kommer under dessa 90 minuter även att prova olika sorters whisky under Hasses ledning.
Vänta dig även mustiga berättelser och häftiga smakupplevelser.

Välkomna!

I priset ingår fri entré till våra aktuella utställningar.

Köp 595 KR

Smaka på museet

Vi erbjuder provningar och guidade visningar med passande dryck. Att beställa en av våra smakbrickor är också ett uppskattat sätt att lära sig mer om Sveriges dryckeshistoria, kultur och trender.

Visningar

Boka en privat visning med matchande dryck för dig och dina vänner, 30 minuter. Ni bestämmer själva tiden och dagen!

Ge bort ett presentkort❤️

Ge bort en upplevelse! Vårt presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.