Laddar Evenemang
konstintendent mia vid konstverk fernström 3200x1800

Spritmuseum + Kulturnatt

2023-04-22, kl 18.00

Lördagen den 22 april är det Kulturnatt Stockholm och fri entré från klockan 18.00 – 00.00. Upplev våra tre utställningar; ReDISCOver – Absolut Art Collection, ÖL och Dryckeslandet Sverige.

Kvällens tema är discovibbar och svensk dryckeshistoria. Kom, mingla eller ställ dina frågor! Vår konstintendent Mia Sundberg är med oss hela kvällen och pratar gärna med dig om ReDISCOver och Absolut Art Collection.

Baren är öppen hela kvällen och i barmenyn hittar du en specialdesignad kulturdrink (med eller utan alkohol). I baren finns även våra smakbrickor som är ett uppskattat sätt att lära sig mer om svensk dryckeshistoria, kultur och trender. Du kan välja mellan en traditionell smakbricka med tre snapsar och en punsch, en Absolut-smakbricka med fyra olika Vodka-sorter eller en ölbricka med fyra olika ölstilar som symboliserar ölutställningen.

Ingen fest och kulturnatt utan musik som vi säger på Spritmuseum. Vår gäst och DJ Erik Olsson står för underhållningen och spelar hela kvällen lång.

Skål och välkommen!

Om kvinnliga incels

På Gång

Samtal: Om kvinnliga incels

fredag 8 mars, kl 18.00

Med anledning av kvinnodagen, fredagen den 8 mars, så diskuterar Bianca Meyer, Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Anna Axfors den kvinnliga incelen och försöker komma på en lösning för henne.