Laddar Evenemang

Stockholms Bränneri blandar sina klassiker och visar upp nyheter

2022-06-18, kl 12.00

I dag välkomnar vi Stockholms Bränneri som värd till vår brygga
De är Stockholms första destilleri sedan statliga Vin & Sprit lade ner sin produktion på Reimersholme. Sedan 2016 producerar de ekologisk och hantverksmässig gin och annan dryck i en före detta Jaguarverkstad mitt på Södermalm i Stockholm. Produktionen är inspirerad av den nordiska naturen och bränneriets urbana närhet.

Stockholms Bränneri Dry Gin är en nordisk tolkning av en klassisk dry gin. Den är helt ekologisk och är destillerad med ljung, fläder och rosmarin förutom de klassiska ginkryddorna enbär, korianderfrö, angelikarot och citronskal. Idén till receptet kom när Anna och Calle, grundarna till Stockholms Bränneri, gifte sig på Torö i Nynäshamns skärgård och skulle göra en gin inspirerad av omgivningen.
Det var då ljungen tog sig in i receptet, med inspiration från ljungbäddarna ute i skärgården.

Stockholms Bränneri kommer att visa upp sitt utbud av smaker, de blandar GT’s samt spritz men kommer även att visa upp några roliga nyheter.

Välkomna förbi, inget förköp av biljetter behövs!

Om kvinnliga incels

På Gång

Samtal: Om kvinnliga incels

fredag 8 mars, kl 18.00

Med anledning av kvinnodagen, fredagen den 8 mars, så diskuterar Bianca Meyer, Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Anna Axfors den kvinnliga incelen och försöker komma på en lösning för henne.