Laddar Evenemang

The Attic Meadery

lördag 27 juli, kl 12.00

The Attic Meadery började som ett hemma-mjöderi 2016 inspirerat främst av dom söta och fruktiga dessertmjöd som bryggaren Alex Ek gillar att dricka. Under dom första åren experimenterades det flitigt och tack vare tålmodiga vänner som gav feedback så kunde hemma-mjöderiet förbättra sina recept, teknik och process och ta mjöden från rätt kassa till klart drickbara på ungefär ett års tid. 2018 flyttade hemma-mjöderi till vännerna på O/O Brewings bryggeri och som en del i att korrekt hantera detta så evolverades de till ett fristående ”brand” under O/O. Detta gav möjligheten att tappa in i kommersiella leverantörer av råvaror så som honung och bär. Mjöderiet är fortfarande på alla tänkbara vis ett hobbyprojekt som försöker skapa den typ av mjöd de själva gillar att dricka samtidigt som de experimenterar med honung och smaksättningar och har skoj.

Den 27 juli gästar Alex och The Attic Meadery Spritmuseum Brygga där de visar upp fyra olika sorters mjöd. Detta är första gången mjöden serveras utanför Göteborg.

Snapsvisor

Gillar du att sjunga snapsvisor? Här kan du ladda hem färdiga sånghäften till sommarens alla fester, från midsommar till kräftskivan.

Spritlandet Sverige

1/1–31/12, 2019

”Spritlandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.

Sommarens meny

Lunch serveras dagligen från kl 12 på Spritmuseums brygga och i bersån.


Visningar

+ Visa mer

Provningar

+ Visa mer