Laddar Evenemang

The Attic Meadery

2019-07-27, kl 12.00

The Attic Meadery började som ett hemma-mjöderi 2016 inspirerat främst av dom söta och fruktiga dessertmjöd som bryggaren Alex Ek gillar att dricka. Under dom första åren experimenterades det flitigt och tack vare tålmodiga vänner som gav feedback så kunde hemma-mjöderiet förbättra sina recept, teknik och process och ta mjöden från rätt kassa till klart drickbara på ungefär ett års tid. 2018 flyttade hemma-mjöderi till vännerna på O/O Brewings bryggeri och som en del i att korrekt hantera detta så evolverades de till ett fristående ”brand” under O/O. Detta gav möjligheten att tappa in i kommersiella leverantörer av råvaror så som honung och bär. Mjöderiet är fortfarande på alla tänkbara vis ett hobbyprojekt som försöker skapa den typ av mjöd de själva gillar att dricka samtidigt som de experimenterar med honung och smaksättningar och har skoj.

Den 27 juli gästar Alex och The Attic Meadery Spritmuseum Brygga där de visar upp fyra olika sorters mjöd. Detta är första gången mjöden serveras utanför Göteborg.

Brygga & Berså

Bryggan och Bersån är öppna. Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Här serveras en spännande sommarmeny dagligen från kl 12.
Öppet om vädret tillåter.

Restaurangen

Vår restaurang har flyttat ut till Bryggan och Bersån som har öppet dagligen från kl 12. Det är gott om plats mellan borden. Varmt välkomna.

Provning

United taste of America

torsdag 13 augusti, kl 17.00

Nadja Karlsson, nyss hemkommen från USA, om de senaste kulinariska trenderna (mycket Mellanöstern) och vilka viner som passar till.