Laddar Evenemang

The Attic Meadery

2019-07-27, kl 12.00

The Attic Meadery började som ett hemma-mjöderi 2016 inspirerat främst av dom söta och fruktiga dessertmjöd som bryggaren Alex Ek gillar att dricka. Under dom första åren experimenterades det flitigt och tack vare tålmodiga vänner som gav feedback så kunde hemma-mjöderiet förbättra sina recept, teknik och process och ta mjöden från rätt kassa till klart drickbara på ungefär ett års tid. 2018 flyttade hemma-mjöderi till vännerna på O/O Brewings bryggeri och som en del i att korrekt hantera detta så evolverades de till ett fristående ”brand” under O/O. Detta gav möjligheten att tappa in i kommersiella leverantörer av råvaror så som honung och bär. Mjöderiet är fortfarande på alla tänkbara vis ett hobbyprojekt som försöker skapa den typ av mjöd de själva gillar att dricka samtidigt som de experimenterar med honung och smaksättningar och har skoj.

Den 27 juli gästar Alex och The Attic Meadery Spritmuseum Brygga där de visar upp fyra olika sorters mjöd. Detta är första gången mjöden serveras utanför Göteborg.

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se