Laddar Evenemang

TRENDIGAST I GLASET – DEN SKÅNSKA CIDERN

onsdag 20 oktober, kl 14.00

Många ser cider som en blaskig alkoläsk att dricka i brist på annat, men äkta cider är en dryck mer sofistikerad än så. Följ med på en spännande ciderprovning ledd Hanna Tunberg från Svenska Ciderfrämjandet. Här är chansen att upptäcka riktigt hantverkscider från äppelregionen Skåne.

Vill ni äta innan eller efter provningen rekommenderar vi Spritmuseets bar och matsal som även där speglar de skånska smakerna.

Fri entré till museets utställningar, som utställningen om svenskt vin. Provningen tar ca 60 minuter.

Vi tar in begränsat antal gäster per provning, bordsplacerar alla, och håller oss till alla regler som gäller för publika evenemang.

Köpt biljett återlöses ej, men det är möjligt att byta provning mot en kostnad om 100 kr. OBS försäkringen gäller enbart med sjukintyg.

Köp 300 KR

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se