Laddar Evenemang

Värd i dryckeslabbet – Kombucheriet

2019-11-03, kl 12.30

Ailin Lee och Fredrik Pettersson på Kombucheriet tillverkar fermenterade drycker med visionen att de ska ersätta mycket läsk och alkoholdrycker. Vägen dit går genom att fokusera på smaken framför allt. Ailin Lee fick en kombuchakultur från en vän till familjen 2007 och baserat på hennes favoritrecept och framåtanda startade försäljningen av den första produkten 2016: KOMBICHA, kickass kombucha från Bagarmossen. Den är uppfriskande syrlig, mousserande och antingen naturell eller smaksatt med t.ex. färskpressad ekologisk ingefära, vildplockade fläderblommor eller annat.
K2O är vattenkefir/kefirvatten, kombuchans snällare kusin med en mild grundsmak och även den smaksatt med lokala ingredienser som rabarber och nyponros.

Provsmaka sju sorters dryck.

Enstaka smakprovningsbiljett: 5 cl för 15 kr
Kombinationsbiljett 4 x 5 cl: 50 kr
Kombinationsbiljett 7 x 5 cl: 85 kr

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se