Laddar Evenemang

Värd i dryckeslabbet – Kombucheriet

söndag 3 november, kl 12.30

Ailin Lee och Fredrik Pettersson på Kombucheriet tillverkar fermenterade drycker med visionen att de ska ersätta mycket läsk och alkoholdrycker. Vägen dit går genom att fokusera på smaken framför allt. Ailin Lee fick en kombuchakultur från en vän till familjen 2007 och baserat på hennes favoritrecept och framåtanda startade försäljningen av den första produkten 2016: KOMBICHA, kickass kombucha från Bagarmossen. Den är uppfriskande syrlig, mousserande och antingen naturell eller smaksatt med t.ex. färskpressad ekologisk ingefära, vildplockade fläderblommor eller annat.
K2O är vattenkefir/kefirvatten, kombuchans snällare kusin med en mild grundsmak och även den smaksatt med lokala ingredienser som rabarber och nyponros.

Provsmaka sju sorters dryck.

Enstaka smakprovningsbiljett: 5 cl för 15 kr
Kombinationsbiljett 4 x 5 cl: 50 kr
Kombinationsbiljett 7 x 5 cl: 85 kr

Jul på Spritmuseum

Vi serverar vår version av en modern julmåltid. Ett tiotal serveringar i varierande storlek där alla julens smaker får plats.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Provningar för grupper

Spritmuseum erbjuder privata provningar för grupper på flera teman. Våra dryckesprovare är välutbildade och dessutom duktiga pedagoger som vägleder besökarna genom provningen.

Restaurangen

På Spritmuseums restaurang sker allt på inspirationens villkor. Köket styrs av dagsfärska tankar, intryck och upplevelser lika mycket som av säsongerna och de noga utvalda producenterna.

Butiken

Välkommen till Spritmuseums butik! Här finner du ett utbud av varor kopplade till våra utställningar, servetter med nyskrivna snapsvisor, vackra brickor med brännvinskryddor mm.


Visningar

+ Visa mer

Provningar

+ Visa mer