Laddar Evenemang

Gäst i dryckeslabbet – Tosarbo cider

lördag 29 februari, kl 12.00

Träffa Filip Vestling från Tosarbo Cider och smaka på hans drycker.

Företaget startade sin verksamhet 2012 och brygger cider i liten mängd men av hög kvalitet. Själva bryggerilokalen finns i en by utanför Delsbo, i norra Hälsingland och det är där som mustning, jäsning och lagring sker. Produktionen varierar kraftigt varje år mellan liten och mycket liten, eftersom kvaliteten inte får sjunka samtidigt som äppelutbudet och smakerna skiljer sig åt från år till år. Cidern som Tosarbo Cider brygger är normalt helt torr och med bara lite kolsyra.

Provsmakningsbiljetter köps på plats.

 

Provning

United taste of America

torsdag 26 mars, kl 18.00

Nadja Karlsson, nyss hemkommen från USA, om de senaste kulinariska trenderna (mycket Mellanöstern) och vilka viner som passar till.

Angus Fairhurst

23/10–13/4, 2020

Angus Fairhurst tillhörde den inflytelserika generation konstnärer som blev känd som fenomenet Young British Artists. Angus Fairhurst rörde sig obehindrat mellan kollage, fotografi, videoverk, skulptur, måleri, teckning, grafik, musik, installation och animation.

Brunch

På lördagar och söndagar serverar vi vår tolkning av brunch i vår matsal. Ett antal förrätter och huvudrätt samt efterrätt för de som har tid och plats…

Dagens lunch

Dagens lunch med vårt hembakade bröd bakat på mjöl från Warbo kvarn, vårt eget smör samt bubbelvatten serveras måndag-fredag mellan kl 12.00- 15.30.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2020

”Dryckeslandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.