Laddar Evenemang

Värd i dryckeslabbet – Tomtemors starkvinsglögg & Sommarströms snapsar

2018-11-24, kl 12.30

Möt Solveig Sommarström från den ekologiska gården Yttervala Västergård i Sörmland. Genom varumärket Sommarström  och Viness är de unika på den svenska marknaden då de odlar säden på egna åkrar som jäses och destilleras till etanol av Tevsjö Destilleri AB. Aromspriten tillverkas genom extraktion av örter från gården som de blandar och sedan tappar på butelj. Snapsserien består av fem akvaviter toppade med:

Johannesört
Lingon/Enbär
Kummin
Ingefära
Chili

Solveig tar även med sin egen Tomtemors starkvinsglögg. Att göra glögg lärde hon sig under åren som chef för dåvarande monopolet Vin-& Spritcentralens laboratorium. Nu har hon tagit fram sin egna glögg med den klassiska kryddning tolkad genom många års erfarenhet.

Smakprovsbiljetter köps på plats och även entrébiljetter kan köpas på plats.

Köp 130 KR

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Provning

Mode & mat

onsdag 22 september, kl 17.30

Börja med ett glas bubbel och en guidade tur av modeutställningen Fashion Cocktail och avsluta med en tre rätters middag i matsalen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se