Laddar Evenemang

Värd i dryckeslabbet – Saturnus

lördag 1 december, kl 12.30

Familjeföretaget Saturnus har tillverkat välsmakande drycker sedan 1893. Idag är de Sveriges äldsta och största glöggproducent och all deras glögg tillverkas av väl utvalda råvaror med en hantverkstradition som har gått i arv i generationer. De är även den största producenten av kryddat brännvin i Sverige och man använder sig i möjligaste mån av lokalt odlade råvaror.

På lördag mellan kl 12.30-15.30 är Lajla af Trolle från Saturnus Värd i Dryckeslabbet. Med sig har hon glögg med och utan alkohol som God Jul ekologisk alkoholfri, Saturnus Glögg utan tillsatt socker alkoholfri, Edward Bloms Starkvinsglögg och Svensk Vinter. Men även Edward Bloms Högtidssnaps och skärgårdssnapsar.

Provsmakningsbiljetter och entré köps på plats.

Köp 130 KR

En Kryddad Jul

14/11–16/1, 2019

Boka in en sinnlig vandring på Stockholms mest väldoftande utställning ”En Kryddad Jul – Julens drycker & smaker”.

Presentkort

Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Matsal

Välkommen till matsalen på Spritmuseum. Här serverar vi vår version av en samtida måltid. Essensen av det tidigare upplevda, dagsfärska tankar och drömmar om den tid som komma skall.


Provningar

+ Visa mer