Laddar Evenemang

Värd i dryckeslabbet – Saturnus

2018-12-01, kl 12.30

Familjeföretaget Saturnus har tillverkat välsmakande drycker sedan 1893. Idag är de Sveriges äldsta och största glöggproducent och all deras glögg tillverkas av väl utvalda råvaror med en hantverkstradition som har gått i arv i generationer. De är även den största producenten av kryddat brännvin i Sverige och man använder sig i möjligaste mån av lokalt odlade råvaror.

På lördag mellan kl 12.30-15.30 är Lajla af Trolle från Saturnus Värd i Dryckeslabbet. Med sig har hon glögg med och utan alkohol som God Jul ekologisk alkoholfri, Saturnus Glögg utan tillsatt socker alkoholfri, Edward Bloms Starkvinsglögg och Svensk Vinter. Men även Edward Bloms Högtidssnaps och skärgårdssnapsar.

Provsmakningsbiljetter och entré köps på plats.

Köp 130 KR

Provning

Cidermässa

söndag 29 september, kl 12.00

För fjärde året i rad bjuder Spritmuseum och Riktig Cider in till en mässa där vi presenterar den bästa hantverkscider som tillverkas i Sverige. 

Brunch

Brunch serveras i matsalen, lördag och söndag från kl 12.

Presentkort

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Spritlandet Sverige

1/1–31/12, 2019

”Spritlandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.