Laddar Evenemang

Värd i dryckeslabbet – Saturnus

2018-12-01, kl 12.30

Familjeföretaget Saturnus har tillverkat välsmakande drycker sedan 1893. Idag är de Sveriges äldsta och största glöggproducent och all deras glögg tillverkas av väl utvalda råvaror med en hantverkstradition som har gått i arv i generationer. De är även den största producenten av kryddat brännvin i Sverige och man använder sig i möjligaste mån av lokalt odlade råvaror.

På lördag mellan kl 12.30-15.30 är Lajla af Trolle från Saturnus Värd i Dryckeslabbet. Med sig har hon glögg med och utan alkohol som God Jul ekologisk alkoholfri, Saturnus Glögg utan tillsatt socker alkoholfri, Edward Bloms Starkvinsglögg och Svensk Vinter. Men även Edward Bloms Högtidssnaps och skärgårdssnapsar.

Provsmakningsbiljetter och entré köps på plats.

Köp 130 KR

Snapsvisor

Gillar du att sjunga snapsvisor? Här kan du ladda hem färdiga sånghäften till sommarens alla fester, från midsommar till kräftskivan.

Spritlandet Sverige

1/1–31/12, 2019

”Spritlandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.

Sommarens meny

Lunch serveras dagligen från kl 12 på Spritmuseums brygga och i bersån.


Visningar

+ Visa mer

Provningar

+ Visa mer