Laddar Evenemang

Värd i dryckeslabbet – Saturnus

2018-12-01, kl 12.30

Familjeföretaget Saturnus har tillverkat välsmakande drycker sedan 1893. Idag är de Sveriges äldsta och största glöggproducent och all deras glögg tillverkas av väl utvalda råvaror med en hantverkstradition som har gått i arv i generationer. De är även den största producenten av kryddat brännvin i Sverige och man använder sig i möjligaste mån av lokalt odlade råvaror.

På lördag mellan kl 12.30-15.30 är Lajla af Trolle från Saturnus Värd i Dryckeslabbet. Med sig har hon glögg med och utan alkohol som God Jul ekologisk alkoholfri, Saturnus Glögg utan tillsatt socker alkoholfri, Edward Bloms Starkvinsglögg och Svensk Vinter. Men även Edward Bloms Högtidssnaps och skärgårdssnapsar.

Provsmakningsbiljetter och entré köps på plats.

Köp 130 KR

Presentkort

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Absolut Art Collection: Photo

27/4–2/10, 2019

60 fotografiska verk från Absolut Art Collection skapade av 23 internationellt kända konstnärer inom konst- och modefotografi. Variationen är stor, brokig och gränslös.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.