Laddar Evenemang

Apex Brewing Company

2019-06-29, kl 12.00

Apex Brewing Company från Nora är ett litet modernt mikrobryggeri där de låter humlen stå i centrum. De brygger öl som är fruktiga, fräscha och intensivt humlearomatiska. Just färskhet, arom och en tydlig smakprofil är huvudkriterierna för deras öl och det fokuserar de på genom hela bryggprocessen – från minsta maltkorn till slutgiltig produkt.

Möt producenterna bakom dessa spännande drycker den 29 juni på Spritmuseum Brygga.

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Brygga & Berså

Bryggan och Bersån är öppna för säsongen. Här serveras veckans varma soppa och mindre rätter tillsammans med spännande drycker. Öppet lördag och söndag från kl 12.
Öppet om vädret tillåter.

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2021

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se