Laddar Evenemang

Nordic Kiwi Brewers

2019-06-20, kl 12.00

 Nya Zeelands finaste humle på Spritmuseum Brygga 
Inte olikt många hantverksbryggare, är Nordic Kiwi Brewers passionerade, dedikerade och älskar att brygga öl. Kerryn och Craig har kommit till Sverige från Nya Zeeland för att erbjuda öl med  hemlandets bästa humle. Drycken definieras av intensiva smaker och spännande toner och inte minst av bryggarnas filosof: Nordic Heart – Southern Soul. Något som kommer fram i varje droppe av hantverket. Den 20 juni möter ni killarna på Spritmuseum Brygga.

 

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Provning

Mode & mat

onsdag 22 september, kl 17.30

Börja med ett glas bubbel och en guidade tur av modeutställningen Fashion Cocktail och avsluta med en tre rätters middag i matsalen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se