Laddar Evenemang

Värd på bryggan: Norrtelje Brenneri

2019-06-08, kl 12.00

Smaka på Roslagen
Norrtelje Brenneri AB grundades år 2001 Richard Jansson och Kristina Anerfält-Jansson. Bränneriet är beläget på familjegård i hjärtat av Roslagen, en mil norr om Norrtälje. I fem generationer har de brukat gården, och efter en omfattande renovering och ombyggnation av gårdens röda lada stod bränneriet klart år 2002.

Kopparpannorna som kommer från Carl GmbH i Tyskland, kända som en av världens främsta tillverkare av kopparpannor för destillering.
De tillverkar destillat av frukter och bär, såsom äpplen, päron, rönnbär och havtorn. Många av råvarorna är ekologiska och så långt som möjligt lokalt producerade.
Man har valt att inte tillsätta något socker vid mäskningen varför råvarans egen arom och smak bevaras genom hela processen.
Även whisky, punsch och gin produceras på gården.

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Provning

Mode & mat

onsdag 22 september, kl 17.30

Börja med ett glas bubbel och en guidade tur av modeutställningen Fashion Cocktail och avsluta med en tre rätters middag i matsalen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se