Laddar Evenemang

Värd på bryggan: Norrtelje Brenneri

lördag 8 juni, kl 12.00

Smaka på Roslagen
Norrtelje Brenneri AB grundades år 2001 Richard Jansson och Kristina Anerfält-Jansson. Bränneriet är beläget på familjegård i hjärtat av Roslagen, en mil norr om Norrtälje. I fem generationer har de brukat gården, och efter en omfattande renovering och ombyggnation av gårdens röda lada stod bränneriet klart år 2002.

Kopparpannorna som kommer från Carl GmbH i Tyskland, kända som en av världens främsta tillverkare av kopparpannor för destillering.
De tillverkar destillat av frukter och bär, såsom äpplen, päron, rönnbär och havtorn. Många av råvarorna är ekologiska och så långt som möjligt lokalt producerade.
Man har valt att inte tillsätta något socker vid mäskningen varför råvarans egen arom och smak bevaras genom hela processen.
Även whisky, punsch och gin produceras på gården.

Snapsvisor

Gillar du att sjunga snapsvisor? Här kan du ladda hem färdiga sånghäften till sommarens alla fester, från midsommar till kräftskivan.

Absolut Art Collection: Photo

27/4–2/10, 2019

60 fotografiska verk från Absolut Art Collection skapade av 23 internationellt kända konstnärer inom konst- och modefotografi. Variationen är stor, brokig och gränslös.

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.