Laddar Evenemang

Värd på bryggan: Norrtelje Brenneri

lördag 8 juni, kl 12.00

Smaka på Roslagen
Norrtelje Brenneri AB grundades år 2001 Richard Jansson och Kristina Anerfält-Jansson. Bränneriet är beläget på familjegård i hjärtat av Roslagen, en mil norr om Norrtälje. I fem generationer har de brukat gården, och efter en omfattande renovering och ombyggnation av gårdens röda lada stod bränneriet klart år 2002.

Kopparpannorna som kommer från Carl GmbH i Tyskland, kända som en av världens främsta tillverkare av kopparpannor för destillering.
De tillverkar destillat av frukter och bär, såsom äpplen, päron, rönnbär och havtorn. Många av råvarorna är ekologiska och så långt som möjligt lokalt producerade.
Man har valt att inte tillsätta något socker vid mäskningen varför råvarans egen arom och smak bevaras genom hela processen.
Även whisky, punsch och gin produceras på gården.

Provning

Cidermässa

söndag 29 september, kl 12.00

För fjärde året i rad bjuder Spritmuseum och Riktig Cider in till en mässa där vi presenterar den bästa hantverkscider som tillverkas i Sverige. 

Brunch

Brunch serveras i matsalen, lördag och söndag från kl 12.

Presentkort

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Spritlandet Sverige

1/1–31/12, 2019

”Spritlandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.