Laddar Evenemang

Värd på Bryggan: Virtuous Vodka

2018-06-14, kl 15.00

Torsdag den 14 juni välkomnar vi Virtuous Vodka till bryggan!

År 2013 introducerades Virtuous, en ofiltrerad småbatch-vodka som produceras på Tevsjö Destilleri i Järvsö i Hälsingland. Virtuous Smaksatt vodka erbjuder smakerna ingefära, vanilj, citron, hallon och chili. Medan de flesta vodkamärken lägger till färdiga aromämnen för att skapa sina smaksatta produkter, har Virtuous valt att smaksätta genom maceration. Det är en teknik som traditionellt använts för svenskt brännvin, där kryddor, örter, frukter och bär helt enkelt läggs till vodkan för att långsamt infiltrera vätskan med sina naturliga smaker och aromer. Vodkan filtreras därefter noggrant i flera steg.

På torsdag den 14 juni från kl 15 finns Marcus Engström på plats på dryckesbryggan och berättar om de olika dryckerna.

Framtidens Mat & Dryck 

7/2–31/10, 2019

Utställningen ”Framtidens Mat & Dryck”, en utställning om visioner, hälsotrender och klimatmat, är nu öppen.

Brunch

Brunch serveras i matsalen, lördag och söndag från kl 12.

Provning

CHAMPAGNE – TASTING IN ENGLISH

fredag 29 mars, kl 18.00

Despite having worked as a waitress and maître d’ at New York’s top restaurants, Eva Karlsson never grows tired of answering questions about champagne, and there are no bad questions.