Laddar Evenemang

Vin för dig som är nyfiken och vill veta mer

2023-03-01, kl 18.00

Dryckesprofilen Eva Karlsson har lärt sig allt om vin genom att vara nyfiken. Hon uppmanar nu även dig till att vara det.

Har du funderat på vilket vin som passar till vad? Eller vilka druvor som det snackas om i vinvärlden? Det svarar Eva Karlsson på. Hon tipsar också om vilka viner du ska servera till din chef, dina grannar och dessutom pratar hon om hur du kan tolka vinets dofter och färger. Sist men inte minst får du svar på frågan -varför är vissa viner hutlöst dyra och andra överkomliga?

Eva Karlsson är utbildad föreläsare, coach och psykodramatiker. Under sina universitetsstudier i Frankrike och som servitör och hovmästare på prestigerestauranger i New York i många år förvärvade hon unika vinkunskaper som hon nu får utlopp för i sina provningar på Spritmuseum.

Varmt välkomna!

I priset ingår en fri entré till våra utställningar (värde 140 kr).

Köp 595 KR

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

24/11–24/11, 2024

True Crime är Spritmuseums nya utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!

Om kvinnliga incels

På Gång

Samtal: Om kvinnliga incels

fredag 8 mars, kl 18.00

Med anledning av kvinnodagen, fredagen den 8 mars, så diskuterar Bianca Meyer, Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Anna Axfors den kvinnliga incelen och försöker komma på en lösning för henne.