Laddar Evenemang

Vin till grillat – utsålt

fredag 19 juli, kl 18.00

VIN VID GRILLEN
eller 
Börja med att grilla Nadja Karlsson.

Vad hon inte vet om drycker vid grillen är inte värt att veta. Hennes kunskaper om människor som flockas vid grillen är ännu större. Hur det idag ställs helt andra krav på värden än tidigare. Att man inte bara slänger på diverse köttbitar på gallret – och majskolvar till de som inte äter kött. Att man inte bara kyler en halv låda öl att dricka till (ur flaskan). Eller korkar upp röda fruktbomber för att kompensera för de frånvarande gröna rätterna. Nej, alla skall trivas vid grillen. Och alla skall beröras av en viss . . . elegans. Nadja serverar tre utsökta smakprover av olika karaktär (kött/vegetariskt/överraskning). Viskande förmedlar hon Maillard-reaktionerna. Tips: Sommaren är lång. Gå på båda provningarna.

Vill du även testa öl till grillat, se 11 juli.

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Nadjas introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp.

Köpt biljett återlöses ej men biljetten gäller även som entré till Spritmuseums utställningar.  Provningen pågår i ca 90 minuter.

Det finns goda drycker och härliga maträtter på vår brygga om ni vill äta innan eller efter provningen.

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

Provning

Champagnemässa

lördag 12 oktober, kl 11.30

Möt några av Frankrikes mest spännande champagnehus och provsmaka deras drycker på en minimässa.

Brunch

Brunch serveras i matsalen, lördag och söndag från kl 12.

Presentkort

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Spritlandet Sverige

1/1–31/12, 2019

”Spritlandet Sverige” är Spritmuseums permanenta utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol.