Laddar Evenemang

Viner från Piemonte – utsålt

torsdag 21 mars, kl 18.00

Barolo is for lawyers. Barbaresco is for lovers.

…sägs det i alla fall. Ibland kan man också höra att ett vin från Piemonte är gott, rött och rätt.

Det menar åtminstone en ganska enad kör av självutnämnda vinkännare och konnässörer. Men Nadja Karlsson, som ofta motsätter sig alltför konservativa värden, vill dock mena att Piemonte är så mycket mer än det. I den norditalienska regionen kan man nämligen hitta vin för hela veckans dagar, i både klassisk stil och nytänkande variationer. Vad som skiljer ett måndagsvin från ett lördagsvin, och vad som är hemligheten med de berömda Nebbiolo-vinerna, får ni reda på under dessa 90 minuter.

 

Skål och välkomna!

Fri entré till museet ingår i priset.

Evenemanget är tyvärr fullbokat.

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!