Laddar Evenemang

Viner från Piemonte

fredag 18 oktober, kl 18.00

Barolo is for lawyers. Barbaresco is for lovers.

…sägs det i alla fall. Ibland kan man också höra att ett vin från Piemonte är gott, rött och rätt.

Det menar åtminstone en ganska enad kör av självutnämnda vinkännare och konnässörer. Men Nadja Karlsson, som ofta motsätter sig alltför konservativa värden, vill dock mena att Piemonte är så mycket mer än det. I den norditalienska regionen kan man nämligen hitta vin för hela veckans dagar, i både klassisk stil och nytänkande variationer. Vad som skiljer ett måndagsvin från ett lördagsvin, och vad som är hemligheten med de berömda Nebbiolo-vinerna, får ni reda på under dessa 90 minuter.

Skål och välkomna!

Fri entré till museet ingår i priset.

Köp 595 KR

Fler tillfällen

Spritmuseum-absolut-art-collection-absolut-statehood

Absolut Statehood – sommarens konstutställning

9/6–18/8, 2024

Ett av Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamsamarbeten visas nu för första gången på Spritmuseum. Samtliga femtio delstater i USA hyllades av en lokal konstnär i vad som formar sig till en resa genom det skiftande amerikanska landskapet och dess lika skiftande kultur.

På Gång

Lös deckargåtan

onsdag 3 juli, kl 17.30

1920-talets Stockholm. Fyra personer hittas döda på svartklubben Grotta Azzurra. Vem har lurat gästerna med livsfarlig träsprit? Välkommen till sommarens deckarspel den 3 juli. För dig som älskar att lösa pusseldeckare och brott på tid.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!