Laddar Evenemang

Viner från Skåne

onsdag 20 oktober, kl 16.00

Möt Sveriges största vinregion – Skåne. Svensk vinproduktion växter sig stark och mest av allt växer de skånska odlingarna och vinerierna. Sverige är sedan 1999 ett erkänt vinland inom EU och våra vinproducenter vinner idag löpande medaljer i internationella vintävlingar.

Sommeliererna Carina Olofsson Gavelin från Skånska Drycker och Nadja Karlsson från Spritmuseum leder provningen där du möter Skånes terroir.

Carina är specialist på svenska viner och håller vinresor och föreläsningar i framför allt i Skåne. Nadja Karlsson är ett känt ansikte på Spritmuseum och har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om mat och dryck.

Fri entré till museets utställningar. Provningen tar ca 60 minuter.

Vi tar in begränsat antal gäster per provning, bordsplacerar alla, och håller oss till alla regler som gäller för publika evenemang.

Köpt biljett återlöses ej, men det är möjligt att byta provning mot en kostnad om 100 kr. OBS försäkringen gäller enbart med sjukintyg

Köp 350 KR

ginutstallning-1536x864

Utställning om gin

19/11–30/10, 2022

Följ med genom ginens historia i Sverige och möta dryckesproducenterna bakom det svenska ginunderat.

Presentkort som julklapp

Ge bort en upplevelse i julklapp! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Fashion Cocktail

10/6–19/1, 2022

Spritmuseums stora satsning 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Jul på Spritmuseum

För oss är julen en av de käraste högtiderna på året. Julmenyn serveras från 19 november. Här kan du samla både små och stora sällskap för en klassisk julmiddag.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?


Visningar

Boka en exklusiv visning med dryck för dig och dina vänner.
Ni väljer dag och klockslag! Maila oss på info@spritmuseum.se så hittar vi en tid som passar er.

Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.
Tid: ca 30 min.