Laddar Evenemang

Viner från Skåne

onsdag 20 oktober, kl 16.00

Möt Sveriges största vinregion – Skåne. Svensk vinproduktion växter sig stark och mest av allt växer de skånska odlingarna och vinerierna. Sverige är sedan 1999 ett erkänt vinland inom EU och våra vinproducenter vinner idag löpande medaljer i internationella vintävlingar.

Sommeliererna Carina Olofsson Gavelin från Skånska Drycker och Nadja Karlsson från Spritmuseum leder provningen där du möter Skånes terroir.

Carina är specialist på svenska viner och håller vinresor och föreläsningar i framför allt i Skåne. Nadja Karlsson är ett känt ansikte på Spritmuseum och har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om mat och dryck.

Fri entré till museets utställningar. Provningen tar ca 60 minuter.

Vi tar in begränsat antal gäster per provning, bordsplacerar alla, och håller oss till alla regler som gäller för publika evenemang.

Köpt biljett återlöses ej, men det är möjligt att byta provning mot en kostnad om 100 kr. OBS försäkringen gäller enbart med sjukintyg

Köp 350 KR

Fashion Cocktail

10/6–23/1, 2022

Spritmuseums stora satsning sommaren 2021 är modeutställningen ”Fashion Cocktail”, som visar ett urval ur den aldrig tidigare för publik visade Absolut Fashion-samlingen.

Konferens & Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Vinlandet Sverige

VIN & VINUTSTÄLLNING

Upptäck utställningen tillsammans med ett glas svenskt vin och våra kunniga guider. Boka en privat visning när det passar, för slutna sällskap (max 6 personer). Självklart erbjuder museet visningar även utan ett glas vin.

Dryckeslandet Sverige

1/1–31/12, 2022

Dryckeslandet Sverige är Spritmuseums huvudutställning. Här aktiveras alla sinnen och minnen. Missa inte snapsvisorna i husbilen!


Visningar

Visning med vin, cocktail eller snaps.
Ni väljer klockslag och vilken utställning ni vill se.
Max 6 personer/visning.
Pris: 250 kr inkl entré, visning och dryck.

Boka visning: info@spritmuseum.se