Laddar Evenemang
Nadja Karlsson dryckesexpert Grekland

Vinluffa bland Medelhavets öar

torsdag 16 maj, kl 18.00

Häng med på ö-luff i Medelhavet!

Eller, som Spritmuseums dryckesexpert tillika vinnörd Nadja Karlsson kallar det: ”vin-luff”. Tillsammans gör vi nedslag på fyra av Medelhavets soligaste öar – Korsika, Mallorca, Sicilien och Santorini – där vi får smaka på viner från högkulturens vagga.

Med ett kulturhistoriskt perspektiv i åtanke har Nadja gjort gedigen research för att hitta de mest spännande dryckerna från dessa vinproducerande öar. Olivolja, ost och oemotståndlig lyx kommer följa med på färden. Och sjösjukan? Den slipper ni.

Skål och välkomna!

Fri entré till museet ingår i biljettpriset.

Köp 595 KR

Fler tillfällen

absolut-statehood-spritmuseum-djurgården-2

På Gång

Välkommen på vernissage

lördag 8 juni, kl 13.00

Lördagen den 8 juni bjuder Spritmuseum in till vernissage i samarbete med Posithiva Gruppen. För första gången visas alla verk från Absolut Vodkas mest ambitiösa konst- och reklamkampanj Absolut Statehood från 1991-1993.

På Gång

Bubbelmässa – allt som bubblar

lördag 25 maj, kl 11.00

Lördagen 25 maj! Champagne har länge intagit en bergsäker förstaplats som det bästa mousserande vinet. Men efter att flera bubbliga varianter seglat upp på topplistan skakar fransmännen till ordentligt! Kom och bubbla med oss och provsmaka på både kvalitetschampagne som fullvärdiga utmanare.

spritmuseum-true-crime-djrugården

True Crime

1/1–31/12, 2024

True Crime är Spritmuseums utställning om förbudstidens största smugglare, langare och andra spritmarodörer. Boka en visning för dig och dina vänner!