Laddar Evenemang

Visning & After Work med David Shrigley

fredag 15 mars, kl 16.00

Shrigley’s back!

Brittiska konstnären David Shrigley kommer tillbaka till Stockholm en sista gång innan utställningen Exhibition of giant inflatable swan-things stänger på Spritmuseum. Den 14 och 15 mars finns konstnären i huset och på schemat står visning av utställningen, AW i Spritmuseums bar och chans till tatuering ritad av David Shrigley själv.

Kl 17 på torsdag tar konstnären med besökare på en visning av utställningen sen installerar han sig i baren för en härlig AW. På plats är Sasa från Art Arrow Tattoo som är beredd att gadda alla som får en tatuering ritad på plats av David Shrigley.

På fredag den 15 mars visar David Shrigley utställningen kl 16.30.

Shrigleypaket: 250 kr
– Paketet inkluderar inträde till museets samtliga utställningar, en visning av David Shrigley och en signerad affisch. Kostnad för tatuering tillkommer och betalas till tatueringsartisten direkt.

I museets bar finns ett spännande utbud av drycker, snacks och smårätter. Baren är öppen till kl 21.
Se aktuella menyer här. 

Utställningen visas tom 28/3.

Köp 250 KR

Presentkort

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent! Fyra erbjudanden i ett. Spritmuseums presentkort gäller till våra dryckesprovningar, i restaurangen, baren, bryggan och bersån samt i butiken och självklart till museets utställningar.

Absolut Art Collection: Photo

27/4–2/10, 2019

60 fotografiska verk från Absolut Art Collection skapade av 23 internationellt kända konstnärer inom konst- och modefotografi. Variationen är stor, brokig och gränslös.

Möten

Stockholms kanske vackraste mötesrum finns på Spritmuseum. Och en av Stockholms bästa restauranger. Kan det bli bättre?

Brygga & Berså

Smaka på Sverige på Spritmuseums brygga! Här ligger fokus på hantverksdrycker från svenska producenter från hela landet. Der serveras säsongspräglad, ekologisk mat med fokus på hav, sjö och växtriket.